Piramide thema Ziek & Gezond

Maandag 5 februari 2018 is het Piramide thema Ziek & Gezond, 'Gezondheid', in de groepen 1/2 begonnen. We werken met dit thema tot en met de voorjaarsvakantie.
Tijdens dit thema organiseren we in de groep diverse activiteiten gericht op bijv. de lichaamsdelen, lichaamsverzorging, hygiene, gezond eten, de dokter, de apotheek, het ziekenhuis etc.

Klik hier voor het downloaden van de bijbehorende ouderbrochure. Bij de ouderbrochure zitten naast uitleg voor ouders over het thema ook een aantal werkbladen die leuk zijn om thuis samen met uw kind te maken. U kunt dit zelf thuis uitprinten. Heeft u thuis geen printer, vraag dan om een kopie via de leerkracht of via Floor.

Het volgende Piramide thema (Eten & Drinken) begint maandag 19 februari. De oudervoorlichting daarvan is in de ouderkamer van 08:45 - 09:00 uur op woensdagochtend 21 februari.

Als u zelf nog leuke tips heeft rond het thema Ziek & Gezond, deel ze dan vooral of leg bijvoorbeeld een flyer van een bijpassende activiteit voor andere ouders op de thematafel in de groep!

Heel veel speel-leerplezier samen!