Aanmelden, open dagen en inschrijven

Een aantal maal per jaar organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst voor geïnteresseerde ouders die nog een basisschool zoeken voor hun kind. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u over het onderwijs op onze school en onze manier van werken. Ook bent u in de gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst starten wij vaak met een rondleiding door de school.

Dit schooljaar zijn er weer meerdere open ochtenden. De eerstvolgende is op woensdagochtend 16 januari. De inloop start 09:00 uur.

Alle data van al geplande open ochtenden:

• Woensdag 16 januari 2019, start 09:00 uur
  • Woensdag 27 februari 2019, start 09:00 uur
  • Vrijdag 29 maart 2019, start 09:00 uur

U kunt u aanmelden voor een open ochtend via: f.bork@obs-deroos.nl. Kunt u bovenstaande data niet, dan kunt u ook -op afspraak- op een ander/eerder moment voor een individuele rondleiding langskomen. Mail voor het maken van een afspraak ook naar: f.bork@obs-deroos.nl.

Aanmelden voor de basisschool
Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u van de gemeente Amsterdam het aanmeldingsformulier voor de basisschool en een brochure met uitleg over het toelatingbeleid.
U kunt uw kind alleen aanmelden door dit aanmeldformulier voor de basisschool in te leveren bij de school van uw eerste voorkeur.

Inleverdata voor het aanmeldformulier
De uiterste dag (eerder inleveren mag natuurlijk ook) voor het inleveren van het aanmeldformulier is:

• kinderen geboren tussen 1 september 2015 en 31 december 2015: woensdag 6 maart 2019
  • kinderen geboren tussen 1 januari 2016 en 30 april 2016: woensdag 5 juni 2019
  • kinderen geboren tussen 1 mei 2016 en 31 augustus 2016: vrijdag 1 november 2019

Klik hier door naar onze inschrijfpagina voor nog meer informatie.