Downloads

Download hier de schoolgids 2017/2018 en ons schoolondersteuningsprofiel (SOP):

Schoolvakanties 2017/2018 & verlofregels:

  • Klik hier voor de meest actuele data van de schoolvakanties en vrije dagen van schooljaar 2017-2018. Via deze pagina kunt u ook meer informatie vinden over de leerplichtregels en het aanvragen van verlof buiten schoolvakanties.

Roosblaadjes 2017/2018:

Elke 4 weken verschijnt het Roosblaadje. Dit is de nieuwsbrief voor ouders van leerlingen op onze school met meer algemene informatie. Ook staat in het Roosblaadje een actuele agenda rond activiteiten voor de komende maand. Deze nieuwsbrief ontvangen ouders per e-mail. Dit om direct beide ouders te bereiken en natuurlijk om papier en zo het milieu te sparen. Informatie uit de groepen wordt via de App Parro gedeeld.

Download hier de nieuwsbrieven van het schooljaar 2017/2018:

Download hier oude nieuwsbrieven van de tweede helft van het vorige schooljaar 2016/2017

De ouderkalender 2017/2018:

  • De ouderkalender voor schooljaar 2017-2018 kunnen ouders terugvinden in de nieuwsbrieven (zie boven), via deze website en in de agenda van de Parro App.
    (Of evt. door in te loggen in het Ouderportaal van Parnassys. Links onderaan bij het menu Activiteiten vindt u dit terug. Bent u uw login kwijt van het ouderportaal van Parnassys? Stuur dan een een e-mail hierover naar Floor via f.bork@obs-deroos.nl. Zij kan dit dan voor u (her)activeren.)

Let op: er kunnen gedurende het schooljaar soms data van activiteiten wijzigen. Via de bovenstaande nieuwsbrieven (Roosblaadje) en via de App Parro kunt u de meest actuele data terugvinden.